BRÆND IGENNEM

BRÆND IGENNEM


Jeg tilbyder at styrke dig i dit udtryk, så du kan gøre indtryk og med gennemslagskraft sætte dit aftryk i de sammenhænge, du indgår i.


At formidle klart og tydeligt handler om at kende sine virkemidler. Min ambition er at bevidstgøre dig om dine virkemidler, så du er i stand til at holde dit fokus og stå stærkt i orkanens øje, når stormen raser.


Evnen til at tage og give plads med den rette timing er en vigtig del af et frugtbart samarbejde. Med denne egenskab bevarer og optimerer du energien og arbejdsglæden  hos alle. Når du er i stand til at holde dit center og agere derfra, vil de roller, du påtager dig i din hverdag, være autentiske og troværdige.


Jeg coacher dig i at lytte aktivt til dine egne og andres behov, så du kan formidle klart og tydeligt, stå stærkt med dine individuelle kompetencer og derved bidrage optimalt til fællesskabet til gavn for dig selv og helheden.


I min rådgivning bidrager jeg med konkrete redskaber til at observere, optimere og opgradere dine evner og muligheder.Jeg støtter dig i at bryde vanetænkning og hjælper dig med at tænde kreativiteten i tanker, følelser, ord og handling.


Mit ønske er at styrke dit personlige lederskab og fremelske dit fulde potentiale, så du opnår gennemslagskraft, balance og karisma.


At afdække magien bag krop, stemme, tanker og følelser gennem bevidst træning er en gave, som alle burde unde sig selv at åbne. Jeg lægger vægt på, at forskellighed er en ressourse i gruppedynamiske sammenhænge.


Jeg tilbyder kurser, foredrag og workshops - og arbejdet både på time-, uge- og månedsbasis. Jeg tilbyder én til én træning så vel som gruppetræning.


Samlet set har jeg mere end 20 års erfaring indenfor kommunikationstræning, både med grupper og enkeltpersoner.


Jeg elsker at arbejde mennesker, og glæder mig til at høre fra dig.Kærligst


Birgitte Raaberg

PS. Jeg blandt andet arbejdet for sidde kunder: Hempel, Organisationen af Danske Museer, De 4 værn, finanssektorens uddannelsescenter, Unicon, Berntsens vaskerier, De samlede Frederikbergske museer, Andelsmuseet Nyvang, Kunsten i Ålborg, IDA Ingeniørernes fagforening, Next step ved Bindslev, BG fonden, Grundfoss m.fl.


Kontakt mig