OM MIG

OM MIG


Jeg elsker mennesker, og jeg elsker at arbejde med mennesker. Vores forskelligheder er som en pallet med alverdens farver, og forskellighed er en ressourse, en rigdom af muligheder.


Som mennesker er vi medskabere af vores egen virkelighed.

Det vi kan, og dem vi er, har altid interesseret mig.


Tanker, følelser, ord og handlinger udtrykker den, du er, og er bestemmende for, hvad du giver, og hvad du modtager.


Som menneske er du - ved hjælp af hjernens computer - i stand til at være strategisk og mentalt skarp. Hvis du dertil lægger intuition, sansernes årvågenhed og en god portion humor til dine kvaliteter, optimerer du din evne til at formidle og interagere med verden omkring dig betydeligt.


Som skuespiller beskæftiger jeg mig med menneskets psykologiske dybder og højere luftlag - med samspil og modspil, rænkespil og heltegerninger. Drømme gøres til praktisk virkelighed, som udspiller sig på scenen eller på lærredet, ganske som det sker overalt i vores hverdag på virkelighedens utallige scener.


Vi er alle skuespillere, medaktører og medskabere af vores fælles fortælling om det og dem, vi er. Jo bedre du kender dig selv, dine muligheder og dine virkemidler, desto bedre er du rustet til frit at invitere eventyret og magien ind i dit og andres liv.


Det vil jeg gerne hjælpe dig med.
Kontakt mig

 
 
 
 

Det har for mig altid været fascinerende at studere indianernes livsfilosofi- og visdom. Jeg er certificeret Red Lodge træner med overbygningen Black Lodge i 'Indre Lederskab og Selvautoritet' ved Ehama Institute, New Mexico, USA. I 2017 bogen ” Det du favner” på forlaget Gyldendal.

Klar, positiv og empatisk kommunikation


I mere end 20 år har jeg trænet mennesker og grupper i gennemslagskraft og autenticitet. I klar, positiv og empatisk kommunikation


Jeg arbejder med udvikling af det indre lederskab, selvautoritet, kropssprog, stemme og følelsesforståelse. Samtidig trækker jeg på værktøjer indenfor meditation, mindfulness, fokus og nærvær.


Min spidskompetence er at få folk til at brænde igennem med de specielle og særegne facetter der gør den enkelte til den bedste udgave af sig selv.


Når du er bevidst om det, du gør, styrkes din udstråling. Du står fast, er overbevisende og tydelig i dit udtryk.


Du vil det, du gør – og du gør det, du vil.


Det skaber et unikt, balanceret og karismatisk udtryk som gør indtryk og laver et aftryk.